Webshop

Koop hier jouw KoiCave merchandise en andere mooie acties

Resultaat 25–26 van de 26 resultaten wordt getoond

Aantrekkelijke kortingen
bij vijverspeciaalzaken door het gehele land

Vele vijvergerelateerde bedrijven omarmen onze koivereniging.  Leden van KoiCave kunnen op vertoon van hun ledenpas mooie kortingen krijgen en daarnaast gebruik maken van KoiCave acties en kortingen!  

Nieuwe koivriendschappen

KoiCave organiseert gedurende het hele jaar leuke bijeenkomsten in het land waar nieuwe vriendschappen worden geboren, zeg nou eerlijk: wat is er leuker dan samen een drankje doen bij de vijver  en samen over koi praten? 

Het hele jaar evenementen, cursussen, workshops en seminars

In de winter vooral cursussen en seminars om kennis en kunde te vergroten. Gedurende het koi hoogseizoen vooral bijeenkomsten waar vriendschap, gezelligheid en kennis vergroten de boventoon voeren.

Waar wij voor staan..

voor hobbyisten door hobbyisten

Een vereniging die de zaken ‘anders’ doet, dat was het idee!

Aanvankelijk hebben we veel aandacht besteed aan de fundamenten, zoals heldere statuten, waardoor eventuele toekomstige bestuursleden de nodige ‘beperkingen’ meekrijgen. Tevens hebben wij op 4 juli 2020 een bespreking gehouden met een groot aantal leden om de richting van de vereniging voor de toekomst te bepalen en vast te leggen.

Het klinkt ‘zwaar en formeel’ voor een vereniging die vooral vanuit vriendschap en plezier is ontstaan, maar het is onderdeel van het stevige fundament. Naar aanleiding van de vergadering van 4 juli heeft KoiCave haar missie als volgt vastgelegd:

De missie

KoiCave is een vereniging haar leden verbindt door activiteiten te ondernemen, waarbij plezier in de hobby, gezondheid van koi en kennis over het succesvol houden van koi haar primaire focus is.

Zelfstandig, dan wel in samenwerking met partners, zal KoiCave activiteiten en programma’s ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen. Bij het aangaan van overeenkomsten en verplichtingen met partijen, moet KoiCave afhankelijkheid van derden voorkomen en is te allen tijde het hobbyistenbelang leidend.

De KoiCave in cijfers

Opgericht

Aantal Vrienden van de KoiCave

Aantal landen actief

Evenementen en cursussen jaarlijks