KoiCave Koi & Bonsai Show 2023

een superdag voor de koihobbyist & tuinliefhebber

Koi & Bonsai Show

Een geweldige dag met een echte koishow en heel veel op het gebied van de vijver- en tuinhobby!

Na het doorslaande succes van vorig jaar kan de 2e editie van dit supergezellig evenement niet uitblijven. Deze keer zelfs 2 dagen, dus dubbel zo leuk! De Tosaishow van vorig jaar wordt uitgebreid met een volwaardige koishow met ook nog eens een galerij aan echte JUMBO KOI. Die worden opgesteld in de nieuwe modeltuinen van boomkwekerij de Vossenberg. Naast vele standhouders voor uw vijverhobby vindt u dit weekend onder andere bonsaihobby, tuinaanleg, tuinornamenten, en veel meer.

Een springkussen en kleurwedstrijd voor de kleintjes, de verenigingsstand met activiteiten, een grote loterij met geweldige prijzen en nog veel meer! Dit weekend mag u niet missen!

Het ideale uitje voor het hele gezin!

De toegang voor bezoekers is VOLLEDIG GRATIS! 

KOICAVE TOSAI & BONSAI SHOW 2023 gehouden op 20-21 mei 2023 Geopend op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.                           Boomkwekerij de Vossenberg, Kapelstraat 6B, 4731 SP  Oudenbosch

De Vossenberg

In 2022 waren wij met de KoiCave te gast met de allereerste Tosai & Bonsai Show bij de familie Van den Brand en hun geweldige boomkwekerij.

De boomkwekerij is gelegen in het Brabantse Oudenbosch, bekend om de Basiliek. Oudenbosch is van oudsher een boomteeltgebied, waar met name laanbomen werden gekweekt.

Opgericht in 1978 door Frans van den Brand bestaat het bedrijf van inmiddels 100.000 m2 maar liefst 45 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in leibomen, vormbomen, tuinbonsai maar ook overige tuinplanten en bomen. Van Japanse Azalea, Japanse Kornoelje en Esdoorns/Acers tot fruitbomen en Pinussen, bij De Vossenberg ben je aan het juiste adres.

Het doorslaande succes van die eendaagse Show vorig jaar heeft er voor gezorgd dat we dit jaar terug zijn. We hebben maar meteen het evenement verdubbeld. Dat gaat niet zomaar! Een groot deel van de kwekerij is letterlijk op de schop gegaan en er is ruimte gemaakt om het evenement dit jaar nog mooier te maken.

Dankzij de tomeloze inzet en gastvrijheid van Emyl, Moniek, Tijs, Max en het personeel van de kwekerij staat onze bezoekers opnieuw een prachtig weekend te wachten.

Het succes van de Koi & Bonsai Show 2023 zal in ieder geval niet afhangen van deze geweldig gastvrije locatie!

Tot ziens bij De Vossenberg!

 

Sponsoren KoiCave Tosai & Bonsai Show

wij danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van deze show