KoiCave Koi & Bonsai Show 2024

een superdag voor de koihobbyist & tuinliefhebber

Koi & Bonsai Show 2024

 Een geweldige dag met een echte koishow en heel veel op het gebied van de vijver- en tuinhobby!

Na het doorslaande succes van vorig jaar kan de 3e editie van dit supergezellig evenement niet uitblijven. Opnieuw een koishow van 2 dagen met ca. 70 wedstrijdvaten die worden opgesteld op het mooie terrein van boomkwekerij de Vossenberg. Naast vele standhouders voor uw vijverhobby vindt u dit weekend onder andere bonsaihobby, tuinaanleg, tuinornamenten, en nog veel meer. Optredens van Japanse Taiko drummers tot aan demonstraties Budo Karate maken de sfeer helemaal compleet.

Een springkussen, speurtocht en kleurwedstrijd voor de kleintjes, de verenigingsstand met activiteiten, een grote loterij met geweldige prijzen en nog veel meer! Dit weekend mag u niet missen!

Het ideale uitje voor het hele gezin!

De toegang voor bezoekers is VOLLEDIG GRATIS! 

KOICAVE TOSAI & BONSAI SHOW 2024 gehouden op 18-19 mei 2024 Beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.                           Boomkwekerij de Vossenberg, Kapelstraat 6B, 4731 SP  Oudenbosch

De Vossenberg

In 2022 waren wij met de KoiCave te gast met de allereerste Tosai & Bonsai Show bij de familie Van den Brand en hun geweldige boomkwekerij.

De boomkwekerij is gelegen in het Brabantse Oudenbosch, bekend om de Basiliek. Oudenbosch is van oudsher een boomteeltgebied, waar met name laanbomen werden gekweekt.

Opgericht in 1978 door Frans van den Brand bestaat het bedrijf van inmiddels 100.000 m2 maar liefst 45 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in leibomen, vormbomen, tuinbonsai maar ook overige tuinplanten en bomen. Van Japanse Azalea, Japanse Kornoelje en Esdoorns/Acers tot fruitbomen en Pinussen, bij De Vossenberg ben je aan het juiste adres.

Het doorslaande succes van die eerste eendaagse Show heeft er voor gezorgd dat we dit jaar terug zijn. We hebben maar meteen het evenement nog verder vergroot. Dat gaat niet zomaar! Een groot deel van de kwekerij is letterlijk op de schop gegaan en er is ruimte gemaakt om het evenement dit jaar nog mooier te maken.

Dankzij de tomeloze inzet en gastvrijheid van Emyl, Moniek, Tijs, Max en het personeel van de kwekerij staat onze bezoekers opnieuw een prachtig weekend te wachten.

Het succes van de Koi & Bonsai Show 2024 zal in ieder geval niet afhangen van deze geweldig gastvrije locatie!

Tot ziens bij De Vossenberg!

 

Sponsoren KoiCave Tosai & Bonsai Show

wij danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van deze show