Vrienden van de KoiCave

supporters waar wij trots op zijn 

Verzilver je KoiCave Vouchers!

Als lid van de KoiCave heb je voor dit jaar kunnen kiezen uit een superaanbieding waarbij je 7 kg Kiyomizu Life Stage Koifood en een KoiCave voeremmer ontvangt. Daarnaast ontvangt ieder regulier lid een kortingsvoucher van maar liefst €10,-!

Heb je een KIYOMIZU VOUCHER dan kun je hiermee terecht bij KoiCare Hoeksche Waard, Antonis Vijvers, Koi Development Center, The KoiPage, TOP Koistore of Himitsu. Informeer bij de dealer naar zijn actuele voorraad zodat je niet voor niets op de stoep staat! 

De vouchers van €10,- kunnen in principe bij iedere vriend van de KoiCave verzilverd worden. Informeer bij de dealer of hij meedoet met deze actie en op welke producten deze korting van toepassing is. Deze voucher is ook te besteden als korting op betaalde KoiCave activiteiten! Wil je hier gebruik van maken stuur dan een mailtje naar media@koicave.nl 

Lees verder goed de voorwaarden zoals te vinden op de vouchers.

Veel plezier!

 

Supporters van de Koicave

KoiCave wil hét kennis-, kunde- en ondersteuningsplatform zijn voor alle koihobbyisten in Nederland. Om dit doel te bereiken gaat KoiCave verbindingen aan met non-profit en commerciële partijen die hetzelfde positieve doel nastreven. Deze partijen noemen wij met recht; Supporters van de KoiCave.

Supporters van de KoiCave genereren meer traffic in en naar hun bedrijf, winkel of webshop. Het klantenbestand wordt duidelijk uitgebreid met meer landelijke dekking door Cavers die gebruik maken van hun ledenpas. Online ontvangen onze vrienden uitgebreide aandacht op al onze mediakanalen.

Het ruime aanbod activiteiten van de KoiCave worden te allen tijde samen met supporters georganiseerd. KoiCave brengt de detailhandel en hobbyist bij elkaar zodat zij samen de vijverhobby kunnen optimaliseren.

 

KoiCave TV – op bezoek bij…

Wij gaan regelmatig bij onze Supporters op bezoek en schieten dan ter promotie een filmpje van het bedrijf. Hierbij kunnen onze vrienden hun onderneming laten zien en online presenteren aan iedere vijverliefhebber! Ben jij een nieuwe Vriend van de KoiCave? Heb jij een nieuw bedrijfspand wat je graag wilt laten zien? Of heb jij een speciale actie of event voor onze cavers? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

De Cavekaart

bekijk welke vrienden bij jou in de buurt

voor je klaar staan!

Vrienden van de Koicave

TOP sponsoren van de Koicave

Sponsoren van de Koicave

Vrienden van de Koicave